Dah lama buat bisnes tapi stuck macam tu je? Kena baca artikel ini sebelum bisnes korang terkubur!

March 6, 2020 3:23 pm Published by Leave your thoughts

Makin lama buat bisnes, makin naik kos benda yang korang kena bayar tetiap bulan kan? Sewa tempat, gaji staff, bil elektrik + internet + air, upah cleaner dan memacam lagi.


Dah buat macam-macam cara nak boost sales, tapi result still sama je. Memalam susah betul nak tidur pikir cemana nak teruskan bisnes yang dah lama buat ini . . . .


Sampai bila nak biar bisnes korang sangkut macam ini?


Takkan nak tunggu hutang dah keliling pinggang, baru nak kelam-kabut cari solution kan?


Bila korang kelam-kabut, mesti korang akan buat lagi banyak keputusan yang salah.


Sekali dah buat keputusan yang salah, memang susah nak patah balik buat benda yang betul.

“Fast action, Fast result! Failed fast, Success fast!”

Banyak otai-otai cakap


Jangan fikir banyak-banyak lagi, cuba try apply geran dari MDEC ni!


MDEC nak bagi geran sehingga RM5,000 untuk bisnes-bisnes owner macam korang untuk kembangkan bisnes. Bukan RM5,000 yang korang akan dapat tapi lebih bernilai daripada tu!

Macam mana boleh lebih bernilai daripada tu? Korang akan dapat satu webstore online dari secara PERCUMA!

Paling best lagi, webstore online tu BUKAN korang yang jaga, tapi orang lain yang tolong manage untuk korang.

Marketing online pun orang lain yang profesional yang akan tolong buatkan!


Korang hanya perlu tengok performance sales bisnes korang je!


Tawaran ini limit untuk 100,000 yang pertama je!

Ingat balik apa yang otai-otai cakap dekat atas – “Fast action, Fast result! Failed fast, Success fast!”


So pilihan dekat tangan korang, tapi yang pasti – Semua bisnes owner mesti nak yang terbaik untuk survival bisnes korang!

Klik sini – SAYA NAK APPLY GERAN MDEC SEKARANG!

Categorised in:

This post was written by AVANA