Bisnes korang berterabur teruk? Sampai masa boleh terlingkup kalau tak settle cepat-cepat.

March 16, 2020 3:52 pm Published by Leave your thoughts

“Alamak customer dah order, barang tak de stok pulak. Hari itu rasanya ada banyak stok lagi.”

“Aduh, panjang gila nak tulis alamat customer ini.”

“Haish, tertukar barang pulak Customer A dengan Customer B. Tadi tersalah tengok details customer.”

Selalunya problem-problem dekat atas jadi kelam-kabut 2 kali ganda dari biasa sebab korang still manage bisnes korang manually. Contoh dia –

  1. Ambil order customer manually guna WhatsApp.
  2. Pos sendiri order customer dekat pejabat pos.
  3. Tulis sendiri details customer untuk posting.
  4. Letak rekod stok produk merata-rata.

Korang boleh settle kan semua masalah ini bila korang guna platform yang boleh manage semua details dalam 1 tempat je. Antara ciri-ciri platform yang boleh tolong buat kerja korang jadi lagi senang –

1. Boleh simpan semua order details korang

Sekarang korang dah tak payah pening kepala nak cari details customer korang dalam WhatsApp. Semua details dah tersimpan dalam satu platform.

2. Keep up to date jumlah stok produk korang

Haa, dekat sini korang boleh upload berapa banyak produk yang korang ada. Tak ada maksimum! Jadi korang selalu update to date berapa banyak stok-stok yang korang still ada.

3. Tak payah tulis alamat customer dah.

Lepas ini tak payah mengeluh dah nak tulis alamat customer korang panjang-panjang. Satu kali klik, terus print consignment & tampal dekat parcel custome korang.

Sampai bila korang nak biarkan bisnes korang nak berteraburkan? Silap-silap boleh melingkup bisnes korang nanti!

Korang boleh try start manage bisnes korang sekarang > Cuba AVANA sekarang.

Jangan lupa dapatkan info-info terbaru mengenai eCommerce melalui AVANA di Facebook, Instagram, Twitter & Medium.

Tags: ,

Categorised in: , ,

This post was written by AVANA