[COVID-19] Panik sebab hand sanitizer dah habis? Boleh beli dekat kedai online ni semua.

March 17, 2020 12:22 pm Published by Leave your thoughts

Sekarang ini mana-mana tempat memang susah nak cari hand sanitizer. Tapi jangan risau, korang still ada pilihan untuk dapatkan hand sanitizer dekat kedai-kedai online ini semua.

1. Bliss Natural – Hand Sanitizer

Harga: RM13.50
Beli dekat sini – www.blissnatural.com.my


2. Meknis Cosmetics – Hand Sanitizer

Harga: RM15
Beli dekat sini – www.meknis.com


3. ESQ Products – Shower Gel

Harga: RM8
Beli dekat sini – www.esqproducts.com


4. Seriemas – Sanitizer Bidara

Harga: RM48
Beli dekat sini – www.seriemas2u.com


5. Oleh Elona – Natural Face & Body Wash

Harga: RM14.50
Beli dekat sini – https://www.olehelona.com.my


Share artikel ini dekat kawan-kawan korang yang tengah hand sanitizer tu. So korang tak payah nak panik berebut cari hand sanitizer dekat kedai sana. Sekarang korang boleh beli je ikut online.

Jangan lupa dapatkan info-info terbaru mengenai eCommerce melalui AVANA di FacebookInstagramTwitter & Medium.

Tags: , ,

Categorised in: , ,

This post was written by AVANA