Masalah duit tak cukup? Ini kerja kedua yang anda boleh buat bila-bila masa!

March 19, 2020 6:30 pm Published by Leave your thoughts

Hidup dekat Malaysia sekarang ini mencabar kesabaran setiap rakyat, lagi-lagi Covid-19 yang memberi efek dekat semua rakyat Malaysia samada anda kerja sektor swasta mahupun kerajaan. Setiap bulan terdapat pelbagai bil yang kita nak kena cover seperti loan kereta, loan rumah, elektrik, air, internet dan banyak lagi.

Zaman sekarang ini memang tak cukup kalau gaji bawah RM2,500 untuk satu keluarga sebab semua kos kehidupan tu tinggi.

Pasti korang pernah fikir nak kerja part time untuk menambahkan pendapatan tapi disebabkan pelbagai alasan, anda telah pun putus asa dan hidup macam biasa je. Disebabkan korang ada masalah ini, AVANA telah pun membekalkan satu peluang pekerjaan untuk semua rakyat Malaysia iaitu Reseller.

Anda tahu tak apa itu Reseller? 

Huh… Just in case korang tak faham apa tu Reseller, baca dulu :

“Reseller menyediakan stok barang terlebih dahulu untuk dijual balik kepada customer. Stok barang boleh dapat dari HQ sesebuah brand, dan pihak reseller akan beli dengan jumlah yang banyak atau beli secara borong supaya dapat harga yang murah.

Sistem ini lebih mudah dijalankan hanya memerlukan sejumlah modal, tapi keuntungan yang akan dapat lebih banyak berbanding dengan sistem dropship, sebab HQ boleh bagi harga yang lebih murah.

Bila anda buat bisnes online menggunakan sistem reseller ini, anda bukan sahaja boleh menjual produk terus kepada customer, tapi anda boleh mengumpul dropshipper dibawah anda untuk membantu meningkatkan marketing & meningkatkan jumlah sales anda!”

Sekarang, AVANA mempunyai beberapa brand yang tengah cari Reseller. Untuk setiap produk yang terjual, anda akan dapat komisen ikut jumlah yang setiap brand tetapkan. Lagi banyak produk anda terjual, lagi banyak komisen yang anda boleh dapat!

Kita mempunyai ramai Reseller sebab AVANA memberikan manfaat yang lagi sempurna seperti : 

  1. Anda boleh pilih mana-mana produk yang ingin dijual dari AVANA platform;
  2. Anda tidak perlu risau penghantaran produk sebab HQ akan uruskan;
  3. Anda tidak perlu simpan stok sebab HQ akan kirimkan untuk anda;
  4. Anda boleh semak total untung anda melalui mobile app dari AVANA;
  5. Anda tidak perlu jadi tech-savvy, boleh jual mana-mana produk yang anda minat.

Anda tidak akan terikat dengan mana-mana brand dan boleh jual seberapa banyak brand yang anda nak. Selagi anda terus menjual, percayalah kerja bersungguh-sungguh, rezeki tu akan datang dekat anda. RM100/sehari? Tak jadi masalah pun kalau kita rajin.

Peluang ini memang terhad kepada pendaftaran 100 terawal sahaja. Siapa lambat memang tak dapat lah tu . . .  Ingat, cepat ambil peluang, cepat dapat untung!

Daftar sekarang dekat sini >> SAYA NAK JADI RESELLER!

(Selepas pendaftaran, pihak AVANA akan menghubungi anda dalam masa tersingkat untuk pengesahan)

Kita support produk-produk lokal kita! #SupportLokalKita

Tags: , , ,

Categorised in: , , ,

This post was written by AVANA